POZOR! V době mého pozastavení (které bude ještě chvíli trvat, bohužel) mě najdete aktivní na mém blogu na tublru.
Link najdete ZDE. Dávám tam vtipné i zajímavé fotky a obrázky. Budu ráda když budete navštěvovat ten v době mé nepřítomnosti. Vaše Kasandra :-)

Nabídka ohodnocení blogu!

13. listopadu 2012 v 19:24 | kasandra

Ohodnocení blogů!

Nabízím vám Ohodnocení, bodování a připomínky blogů v jednom. Bodovalo by se v něklika kategoriích:
- Záhlaví
- Celkový design
- První dojem
- Aktivita
- Affs/SB
- Články
- Originalita (smysl webu)
- Celkový dojem
- Barvy
- Různorodost
- Menu
- Přehlednost
- Bonusy
U všeho budu dávat body, a taky strhávat samozřejmě. Maximum u každé kategorie je 10 bodů, takže celkově je maximální počet 130 bodů. Jestli máte zajem tak napište do komentářů:
-Přezdívku
-Web/blog...
-Jak dlouho už ho máš?
-Chceš připomínky?
-Chceš ohodnocení zveřejněné na mém blogu?
-Případná výmluva, např. nedávné pozastavení...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Tamushhh Tamushhh | E-mail | Web | 14. listopadu 2012 v 12:59 | Reagovat

Tamushhh
reallybestwinxclub.blog.cz
pol roka
ano(nech viem co na nem ked tak zmenit)
ano
nechápu 8-O

2 kasandra kasandra | E-mail | Web | 14. listopadu 2012 v 13:33 | Reagovat

[1]: jojo, bude to tak ze tejden, pak se ti ozvu.

3 Rainpaw Rainpaw | 15. listopadu 2012 v 15:02 | Reagovat

Rainpaw
klandestovecesty.blog.cz
asi tak rok a půl
ano
ano
ne

4 All All | E-mail | Web | 16. listopadu 2012 v 18:31 | Reagovat

All
A-ll.blog.cz
Myslím, že asi od začátku července. :-)
Ano. :-)
Ano. :-)
Nechápu... 8-O

5 lemonek lemonek | 16. listopadu 2012 v 19:21 | Reagovat

lemonek
miniqu.blog.cz
myslím že jsem si ho založila toto pondělí takže 12.11.2012
Ano
Ano
Ne :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

6 Car(lev15) Car(lev15) | Web | 17. listopadu 2012 v 8:22 | Reagovat

-Přezdívku- Car
-Web/blog...- carlev15.blog.cz
-Jak dlouho už ho máš?- Tenhle je novější,ještě jsme měla jeden, dost dlouho, takže je beru dohromady. 28.12.2012- už budu blogovat dva roky:3
-Chceš připomínky?- Jistě, jen do mě:)
-Chceš ohodnocení zveřejněné na mém blogu?- Jak chceš:)
-Případná výmluva, např. nedávné pozastavení...- Jedině škola,ale oficíálně jsme nepozastavila už dlouho:)

7 kasandra kasandra | E-mail | Web | 17. listopadu 2012 v 9:01 | Reagovat

tak proč mi to říkáš? to bylo poprvé co jsem se spletla a tobě jsem nic neudělala.[Smazaný komentář]

8 kasandra kasandra | E-mail | Web | 17. listopadu 2012 v 11:21 | Reagovat

pro všechny: bohužel to bude nejpozdějc tak c pátek, snažim se, ale nemám čas. promiňte.

9 Kiarinka Kiarinka | Web | 17. listopadu 2012 v 15:30 | Reagovat

-kiarinka
-kiary-denicek.blog.cz
-Tento mám teprve od 15.září
-ano :D
-Třeba jo :)
-Byla jsem před třemi dny pozastavená :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama